Status en voortgang

Wilt u uw klanten via een persoonlijk, veilig en vertrouwd portaal op de hoogte houden van de status en voortgang van hun project of “zaak”? Zonder dat u hiervoor uw interne processen of systemen hoeft aan te passen?

YourRequest heeft hiervoor een generiek portaal ontwikkeld dat  eenvoudig is aan te sluiten op uw processen. U importeert uw klanten, en deze worden dan automatisch uitgenodigd tot het portaal met een gebruikersnaam en wachtwoord. Als een klant zijn wachtwoord kwijt is heeft u daar geen omkijken naar, de klant is in hoge mate zelfredzaam.

Uw klant, maar ook andere betrokkenen waaronder uiteraard uw eigen mensen maar ook bijvoorbeeld uw contractpartners betrekt u actief bij hun proces. Via een actieve “tijdlijn”, waarin altijd zichtbaar is wat er als laatste gebeurd is. In het portaal zijn naar wens modules op te nemen: registers, documenten, meldingen of aanvragen en track-en-trace informatie. Alle informatie in het portaal loopt synchroon met uw primaire processen omdat gebruik gemaakt wordt van een gestandaardiseerd koppelvlak (ETL: Extract – Transfer – Load).  Koppeling kan real-time plaatsvinden, bijvoorbeeld via XML, maar ook periodiek via CSV-export. Afhankelijk van uw eisen en wensen.

Het portaal is ontwikkeld volgens de laatste standaarden zoals ontwikkeld zijn en worden door bijvoorbeeld Facebook of Twitter. U bent daarmee zeker van een flitsend uiterlijk en krachtige functionaliteit.