Over ons

YourRequest is een netwerk-organisatie die al sinds 2006 SaaS-dienstverlening aan grote (overheids) organisaties in Nederland levert. Veilig en vertrouwde diensten waarmee organisaties naar buiten treden. Wij bestaan uit een vaste kern van zeer ervaren professionals en hebben een groot netwerk van specialistische partners, o.a. op het gebied van security, wet- en regelgeving en auditing. Wij geloven in DevOps ontwikkeling en hanteren de Agile ontwikkelmethodieken. Om u te ontzorgen.

Hoe doen wij dat?

Wij begrijpen u als klant en uw processen. En met een pro-actieve en innovatieve aanpak realiseren wij van daaruit uw business wensen. Door klein te beginnen met bijvoorbeeld een MVP en dan door te groeien naar een volwaardige dienstverlening. Daarmee bent u altijd in control en zijn de projecten beheersbaar. Het liefst werken wij met een DevOps aanpak.
Om onze klanten de beste kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden werken wij ook aan onszelf en blijven onszelf ontwikkelen.  Dit tonen wij graag aan, en daarom zijn wij ook trots te kunnen melden dat wij inmiddels de ISO-27001 certificering hebben behaald!

 

ISO27001

Waar?

Ons kantoor is gevestigd te Barneveld, centraal gelegen en goed bereikbaar vanaf de A30.

yourrequest-kantoor